Danas je u Općoj bolnici Pula zaprimljena donacija suvremenog dezinfekcijskog uređaja Clean Cube Classic u vrijednosti od 47.172,60 kuna za potrebe Tima za kontrolu bolničkih infekcija.

U vrijeme pandemije COVID-19 infekcije postoji velika potreba za sigurnom dezinfekcijom prostora. Radi se o istom uređaju kakav je već isporučen u OB Pula i koji je u uporabi, tako da je upravljanje već poznato operativnom osoblju. Prema iskustvima ovo je jedna od najučinkovitijih metoda dezinfekcije prostora. Radi se o modernom uređaju koji služi za dezinfekciju prostora upotrebom tehnologije vodikovog peroksida.

Na primopredaji opreme u pulskoj bolnici bili su nazočni predstavnici UTP d.o.o. Kristijan Veličković, ing. inf. referent prodaje i Vanja Ivančević, rukovoditelj logistike i distribucije, a ispred Opće bolnice Pula zamjenik ravnateljice Ivica Fedel, dr. med. i sestra za kontrolu bolničkih infekcija, Martina Močenić, mag. med. techn.

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo donatorima. Pružanjem pomoći u ovo vrijeme postali ste partner u ostvarivanju zajedničke misije očuvanja zdravlja svih ljudi!