Naslovna » Novosti » Uvedena mogućnost naručivanja putem interneta

Uvedena mogućnost naručivanja putem interneta

e-Naručivanje01U cilju olakšanja procesa naručivanja za preglede i pretrage u Općoj bolnici Pula, nedavno je uvedena mogućnost naručivanja putem web obrasca na internetskim stranicama bolnice (www.obupula.hr). Klikom na izbornik «Naručivanje pacijenata« otvara se stranica putem koje se pacijenti mogu naručiti za traženu zdravstvenu uslugu. Potrebno je upisati ime i prezime te ostale osobne podatke, a obvezno je priložiti uputnicu liječnika opće medicine (crvena) ili liječnika specijalističko-konzilijarne zdravstvene zaštite (crna). Preporuča se prijavi priložiti i dosadašnje specijalističke nalaze.

Nakon uspješnog ispunjavanja i slanja obrasca, elektroničkom poštom primit ćete kopiju vašeg zahtjeva koji je poslan Jedinici za centralno naručivanje Opće bolnice Pula, što je ujedno i potvrda predanog zahtjeva. Ukoliko je zahtjev potpun, na vašu adresu elektroničke pošte stići će potvrda o narudžbi za traženu zdravstvenu uslugu s dodijeljenim terminom ili eventualni zahtjev za dopunu podataka ukoliko neki nedostaje. U slučaju da imate više uputnica za različite preglede, odnosno pretrage, za svaku je uputnicu potrebno ispuniti zaseban obrazac.
Ovim načinom naručivanja omogućuje se pacijentima naručivanje iz udobnosti vlastitog doma bez potrebe za dolaskom u bolnicu i čekanja u redovima. Također, prilikom naručivanja putem web-obrasca postoji mogućnost uvida u trenutne liste čekanja za tražene zdravstvene usluge.

Podsjećamo kako je i dalje moguće naručivanje u ambulantama poliklinika ili putem centralnog naručivanja pacijenata i to: osobno ili putem druge osobe, predočavanjem uputnice – lokacija Negrijeva 6., od 8 do 16 sati, zatim putem telefaksa slanjem preslika uputnice i/ili nalaza liječnika specijaliste s indiciranom zdravstvenom uslugom na broj (052) 376-475 ili slanjem skenirane uputnice s pripadajućim nalazima na e-mail: narucivanje@obpula.hr.

U slučaju bilokakvih nedoumica, za sve informacije možete se obratiti Bolničkoj jedinici za centralno naručivanje pacijenata na telefon (052) 376-476.

  • Obrazac za on-line naručivanje možete pogledati  ovdje
  • Obrazac za on-line otkazivanje već zakazanih termina možete pogledati ovdje