Naslovna » Novosti » Preseljenje Odjela za laboratorijsku dijagnostiku

Preseljenje Odjela za laboratorijsku dijagnostiku

Ovim putem obavještavamo zainteresiranu javnost da će se laboratorijske usluge u Općoj bolnici Pula od ponedjeljka, 27. siječnja 2020. godine obavljati na lokaciji Zagrebačke ulice, prizemlje zgrade dijagnostike.

  • Radno vrijeme Laboratorija na lokaciji Zagrebačke ulice je od 07.00h do 15.00h
  • Uzimanje uzoraka i vađenje krvi je od 07.15h do 09.30h
  • Hitne laboratorijske pretrage primati će se na lokaciji Zagrebačke ulice do 14,00h radnim danom, iza 14,00h, vikendom i praznicima hitni laboratorij obavljati će se u Odjelu za laboratorijsku dijagnostiku na lokaciji Negrijeve ulice,
  • Pacijenti se za vađenje krvi upisuju putem centralnog naručivanja (na lokaciji Zagrebačke i Negrijeve ulice), putem elektronskim kontaktom narucivanje@obpula.hr, fax-om 052/ 376-475,
  • Bez naručivanja primaju se trudnice, djeca (do 18. godina), invalidi, onkološki pacijenti,
  • Novosti u odnosu na dosadašnju praksu je da se pacijent prilikom dolaska u laboratorij prijavljuje na „redomat“ gdje dobiva broj prijave koji je vidljiv na ekranu.

Redomat“  klasificira slijedeće kategorije;

  1. Redovno vađenje,
  2. Prioritetno vađenje (uključuje djecu, trudnice, invalide, pacijente za OGTT),
  3. Hitno vađenje (pacijenti s HITNIM uputnicama).

Pri preuzimanju brojeva i načinu prijema prvih će dana biti na raspolaganju tehničar u čekaonici radi pomoći pacijentima.

Nalazi se šalju elektroničkom poštom liječniku. Osobno ih pacijent može podignuti slijedeći radni dan na šalteru Laboratorija od 11,00 do 14,30 sati.