Naslovna » Novosti » Preseljenje Odjela u nove prostore

Preseljenje Odjela u nove prostore

Obavještavamo Vas da su se slijedeće polikliničke djelatnosti preselile u novoizgrađeni Objekt 2, te da započinju s radom na lokaciji Zagrebačka 30 prema slijedećem rasporedu:

 Poliklinika Odjela za otorinolaringologiju započela je s radom u novim prostorima (prizemlje nove zgrade) i prima pacijente u općoj otorinolaringološkoj ambulanti, audiološkoj ambulanti, ambulanti logopeda. Dijagnostika audiologije se još uvijek nalazi i radi na starom lokalitetu.

 Poliklinika Odjela za pedijatriju započet će s radom u novim prostorima (prizemlje nove zgrade), dana 30. prosinca 2019. godine. Hitna pedijatrijska ambulanta i dnevna bolnica primat će pacijente radnim danom od 8:00h do 16:00h. Iza 16:00 sati, neradnim danima i  blagdanima, hitni pacijenti i pacijenti dnevne bolnice primaju se na Odjelu pedijatrije (5. kat zgrade Ginekologije).

 Poliklinika Odjela za anesteziju (opća anesteziološka ambulanta) i Ambulanta za bol započet će s radom u novim prostorima (prizemlje nove zgrade), od 02. siječnja 2020. godine.

 Šalter centralnog naručivanja na lokaciji nove poliklinike (prizemlje nove zgrade) započet će s radom od 13. siječnja 2020. godine. Šalteri centralnog naručivanja raditi će na obje lokacije ( Zagrebačka i Negrijeva ulica).