Naslovna » Novosti » Humanitarna akcija „Kad bi svi“

Humanitarna akcija „Kad bi svi“

Sav prihod od akcije ide za Ligu protiv raka Pula i Udrugu slijepih Istarske županije.

Humanitarna akcija počinje u četvrtak 22. siječnja u 20 sati u INK-u s “Večeri romantičara” gdje će, između ostalih, nastupiti Franko Krajcari Indivija, Neno Belan, klapeTeranke, Livio Morosin, a očekuje se i nastup Radojka Šverko, Tereze Kesovije i Gabi Novak.

Ulaz je 50kuna. Dan kasnije, 23. siječnja,u hotel Puli će se od 20 sati održati “Večer prijatelja” za sponzore,donatore i prijatelje akcije na koju je ulaz besplatan, a nastupit će među ostalim klapa La banda iz Žminja i KUD Dvigrad iz Kanfanara. U kasnijim večernjim satima održat će se disko večer za mlade koje će zabavljati poznati DJ-i. Program trećeg dana akcije održat će se u Domu sportova pod nazivom “Pravi urlik” na kojem će nastupiti mnogobrojni izvođači, od Let 3, Gustafa, Urbana,do Serđa Valića.

Ulaz je također 50 kuna.Dan kasnije, 25. siječnja u jutarnjim satima u Domu sportova održat će se program “Kad bi svi mali” na kojem će nastupiti i sudjelovati više od 700 sudionika. Cijena ulaznice je 20 kuna. U poslijepodnevnim satima istoga dana i na istom mjestu, održat će se i manifestacija “Kad bi svi haklali”