Za izdavanje E-propusnice nije potrebno podnijeti zahtjev.Obavijest-svima-E-propusnice

E-propusnice izraditi će se, ovisno o funkcioniranju zbog preopterećenosti sustava, tijekom današnjeg dana odnosno, najkasnije do 05.04.2020. godine.

Ukoliko se zbog opterećenosti sustava e-propusnice ne uspiju izraditi na vrijeme ili se radnicima ne uspiju dostaviti propusnice prije dolaska na posao 06.04.2020., Opće bolnica Pula će o tome obavijestiti djelatnike MUP-a i Stožer civilne zaštite kako ne bi bilo problema oko dolaska na posao sa starim propusnicama.

E-propusnice će biti dostavljene Rukovoditeljima/Pročelnicima službe/Voditeljima odjela/Glavnim sestrama e-mailom te će nadređeni propusnice dostaviti svojim djelatnicima elektronski ili na drugi odgovarajući način (printano ili u obliku pdf-a prema dogovoru s radnikom).

E-propusnice se izdaju na period od 14 dana, samo onim radnicima koji imaju prebivalište/boravište izvan grada Pule i služe isključivo za dolazak i odlazak s posla.

Propusnice neće važiti u vremenu u kojem radnik koristi godišnji odmor ili se nalazi na bolovanju/rodiljnom/roditeljskom dopustu ili zbog nekog drugog razloga u dužem periodu ne dolazi na posao.

Dokumenti: